Voor adviseurs

Als onafhankelijke beheerder werken we graag samen met andere specialisten. Samen bepalen we de juiste koers voor uw cliënt. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Website  blokken foto  1x1  2

“Wij leveren toegevoegde waarde voor u en uw cliënten”

Website  blokken foto  1x1  11 – 1

Het beste voor uw cliënt

Wij onderhouden goede contacten met family offices, financieel planners, fiscalisten en accountants. Zij kiezen voor 1Vermogensbeheer vanwege onze transparante beleggingsaanpak, heldere communicatie en lage kosten.

Website  blokken foto  1x1  16 – 1

U blijft leidend in de relatie

Wij respecteren ieders rol in de onderlinge samenwerking. 1Vermogensbeheer richt zich op het gedegen beleggen van het vermogen van uw cliënt. U bent en blijft leidend in de relatie.

Website  blokken foto  1x1  10 – 1

Altijd op de hoogte

Binnen ons speciale platform voor adviseurs kunt u snel en eenvoudig de portefeuilles van uw cliënt volgen. Zo weet u altijd hoe uw cliënt ervoor staat en kunt u snel schakelen.

Website  blokken foto  1x1  8 – 1

Presentaties voor uw relaties

Wij komen graag naar uw kantoor voor het verzorgen van informatieve presentaties over economie, beleggen en de beurs voor uw cliënten en relaties. Wilt u uw cliënten op ons kantoor in Bussum ontvangen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten en wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan gerust. Wij hebben geen keuzemenu en staan u direct te woord.

Liever mailen? Binnen een werkdag heeft u een reactie van ons.

Hetportretbureau PB 5341 1

© This website is build by