Aanpak

1Vermogensbeheer kiest voor een no-nonsense aanpak en gaat altijd voor een optimaal rendement. Wij beleggen uw vermogen wereldwijd en hanteren een onderscheidende combinatie van actief en passief beleggen.

Website   blokken foto   1x1   4 – 3

U staat centraal

Tegen de stroom in geloven wij niet in 'one-size-fits-all-oplossingen', maar zijn van mening dat vermogensbeheer juist een heel persoonlijke aanpak vereist.

Tijdens onze kennismaking bespreken we uw financiële situatie en beleggingsdoelen. Indien gewenst faciliteren wij een gespreide opbouw van uw beleggingen en andere maatwerk strategieën.

Een profiel dat bij u past

Succesvol beleggen begint met een solide en realistisch plan. In de basis werken we met vijf profielen. Samen met u bepalen we de daadwerkelijke invulling en opbouw.

Defensief

Cirkel 1 1vmb
20% aandelen
80% obligaties

> 3 jaar

+ 4,1%

Behoedzaam

Cirkel 2 1vmb
40% aandelen
60% obligaties

> 5 jaar

+ 5,2%

Dynamisch

Cirkel 3 1vmb
60% aandelen
40% obligaties

 > 7 jaar

+ 6,3%

Offensief

Cirkel 4 1vmb
80% aandelen
20% obligaties

> 10 jaar

+ 7,4%

Zeer offensief

Cirkel 5 1vmb
100% aandelen
0% obligaties

> 12 jaar

+ 7,5%

In 5 stappen van start

Van de kennismaking tot het beleggen van uw vermogen: wij zorgen voor een vlekkeloze start en houden u doorlopend op de hoogte.

Website   blokken foto   1x1   4 – 3
1. Kennismaking

Persoonlijke situatie, wensen en doelen

Tijdens een gesprek op ons kantoor in Bussum of bij u thuis brengen wij uw persoonlijke situatie, wensen en doelen in kaart. Dit zijn de uitgangspunten bij het opstellen van uw beleggingsplan.

2. Beleggingsplan

Duidelijk plan

In uw beleggingsplan vindt u een overzicht van uw situatie, stellen we een beleggingshorizon vast, bespreken we de vermogensverdeling en tonen we prognoses en kasstromen.

3. Van start

Onboarding en invulling beleggingen

We openen één of meer bankrekeningen op uw naam bij een bank naar keuze. Vervolgens investeren we uw vermogen zoals we dat in het beleggingsplan hebben afgestemd.

4. Monitoring en controle

Wij waken over uw portefeuille

1Vermogensbeheer houdt uw beleggingsportefeuille en de financiële markten dagelijks in de gaten. Wij zien de kansen en beheersen de risico's voor u. 

5. Rapportage en evaluatie

U weet altijd hoe het ervoor staat

U heeft elk moment inzage in uw beleggingsportefeuille via onze beschermde klantenomgeving en online applicatie. Tevens houden wij u op de hoogte middels onze nieuwsbrief, waarin we belangrijke trends en ontwikkelingen bespreken.

Ontvang uw beleggingsplan

Wij stellen graag een vrijblijvend beleggingsplan voor u op. Vul onderstaande gegevens in en ontdek wat 1Vermogensbeheer voor u kan betekenen.

Beleggingsplan
Beleggingsplan
Uw belegbaar vermogen*
Welk bedrag heeft u binnen 3 jaar nodig?*
Welk bedrag heeft u binnen 10 jaar nodig?*
Welk bedrag heeft u pas na 10 jaar nodig?*

Bekijk ons Privacy Statement

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Privacy Statement & Cookiebeleid*

Bekijk ons Privacy Statement

© This website is build by