Tarieven

Bij 1Vermogensbeheer kiest u zelf het tariefmodel: een helder Vast-tarief of het onderscheidende Flex-tarief.

Binnen het Flex-tarief vergoedt u ons op basis van prestaties en ontvangt u korting bij geen rendement. Dat is uniek in Nederland.

Website   blokken foto   1x1   10

Lager tarief,
hoger rendement


Wij geloven niet in verborgen provisies of kick-backs en staan voor transparante en duidelijke tarieven. Bij 1Vermogensbeheer zitten er geen addertjes onder het gras en zijn de tarieven inclusief BTW.

Kiest u voor Flex of Vast?

Bekijk de tarieven voor België

Belgium
Uniek in Nederland en België
Flex tabel

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet

Vermogensbeheer vast tabel

Project 2

Externe kosten

Uw geld en effecten worden ondergebracht bij een bank naar keuze. Wij werken al jaren goed samen met Saxo Bank, ABN AMRO MeesPierson en KBC. Zij bewaren uw beleggingen en verrichten de transacties. Afhankelijk van uw keuze bedragen de bankkosten 0,15% tot 0,18%.

In sommige beleggingen (ETF’s en fondsen) zitten aanvullende kosten verwerkt die u niet direct ziet. 1Vermogensbeheer verdient hier niets aan, maar investeert in deze beleggingen vanuit de overtuiging dat ze waarde toevoegen voor u. Afhankelijk van het door u gekozen profiel bedragen de productkosten 0,10% tot 0,15%.

Ontvang uw informatiepakket

Meer weten over 1Vermogensbeheer? Vul dan uw gegevens in en ontdek vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen. U ontvangt binnen drie werkdagen onze brochure en het boek 'Over geld' van Jim Tehupuring.

Brochure
Naam*
Adres*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

Bekijk onze Privacy Statement

© This website is build by