1Vermogensbeheer werkt aan uw vermogen. Een optimaal rendement dat aansluit bij uw situatie en wensen. Persoonlijk, doelgericht en tegen een eerlijke prijs.
1Vermogensbeheer is een eigentijdse beleggingsonderneming

Met een gespecialiseerd team beheren we vermogens voor onze klanten: vermogende particulieren, ondernemers, families, stichtingen en kerkgenootschappen. Zij weten dat wij over hun portefeuille waken en dankzij onze unieke investeringsmethodiek kansen weten te herkennen. En voor hen te benutten.

Bekijk de video:

Laat uw vermogen werken

We beleggen volgens onze geheel onafhankelijke investeringsmethodieken waarbij we zorgvuldig zoeken naar een gezond evenwicht tussen risicospreiding en het te behalen rendement. Met een spaarrente op nul, maar wel inflatie en vermogensbelasting weten wij hoe belangrijk het is dat uw vermogen voor u werkt. Met 1Vermogensbeheer heeft u een waardevol partner die u echt begrijpt.

Responsive image
U bent welkom

Wilt u weten wat 1Vermogensbeheer voor u kan betekenen en kosteloos een groeiplan op maat ontvangen? We gaan graag met u in gesprek.

Bij u thuis of bij ons op kantoor.

Benieuwd hoe 1Vermogensbeheer voor u zal beleggen? Doe de profielscan en ontvang uw persoonlijke beleggingsplan.


DE TELEGRAAF COLUMN

危 机 De angst regeert

06 Apr 2021 — Jim Tehupuring

Ik spreek geen woord Chinees, maar bovenstaande karakters zijn uitermate inspirerend. Je spreekt ze schijnbaar uit als Wei Ji. Afgelopen week moest ik eraan denken. Een vriend van me runt de Europese tak van een groot Amerikaans bedrijf. In elke management call mag hij uitleggen dat de coronavlag er hier wel wat anders bij hangt dan aan de andere kant van de plas. De Amerikanen zijn de economische dreun vrijwel te boven, terwijl economische data hier nog altijd belabberd zijn. Om maar niet te spreken van omzetimpact in meer specifieke bedrijfssectoren. De Amerikaanse economie heeft zich na het uitbreken van de coronacrisis veerkrachtig getoond en groeide in de tweede helft van 2020 met dik 35%. Misschien is het omdat Amerikanen zich in een eerder stadium de vraag stelden in hoeverre ze economische, maar ook maatschappelijke offers wilden brengen om levens te redden of te rekken. Deze vraag begint inmiddels hier ook te leven bij een steeds grotere groep mensen. Zo kon ik het kritische geluid van de ‘ HerstelNL-beweging’ op het huidige coronabeleid wel waarderen. Het is jammer dat initiatiefnemer hoogleraar Barbara Baarsma onder druk van politici het veld moest ruimen. UvA-collega Arnoud Boot bleek niet te beroerd om bij de publieke omroep haar in nette bewoordingen af te doen als ‘wappie’. Weg ermee! Maar voor de discussie en het uiteindelijke beleid is het toch juist belangrijk om alle belangen mee te wegen? En niet enkel de medische? Door het bedrijfsleven, maar ook de jongere generatie in deze vitale discussie buitenspel te zetten, wordt de route om uit de crisis te komen voor Nederland een stuk lastiger en moeizamer dan de route die de Amerikanen kozen. Misschien ligt de oorzaak wel in de interpretatie van het Chinese woord voor crisis. Het eerste karakter betekent ‘gevaar’ en het tweede ‘kans’. Wij zien een crisis duidelijk als een gevaar. We gaan op de grond liggen in de hoop dat de ellende overwaait. Toch zul je op een bepaald moment de rug moeten rechten, het brede beeld overzien en kansen aanpakken om weer vooruit te gaan. Want dat willen we toch allemaal? Een prachtig Chinees woord: crisis. Met vriendelijke groet, Jim Tehupuring

Lees verder

DE TELEGRAAF COLUMN

Het rentespook

20 Mar 2021 — Jim Tehupuring

10 jaar geleden kreeg je nog 3% rente op je spaargeld. Kon je het iets langer kwijt, dan leverde een deposito rustig 4% op. Dat rente negatief zou kunnen worden geloofde niemand. Inmiddels wel. De spaarrente is nul en wie over een groter bedrag beschikt, mag 0,5% toeleggen om geld bij de bank te stallen. Voor wie schulden maakt is het een groot feest. Geld is bijna gratis. Was het voorheen ondenkbaar om een hypotheek van €1 miljoen aan te gaan vanwege de enorme rentelast? bij de huidige hypotheekrentes is het huren van een appartementje vaak nog duurder. Vergis je echter niet in het risico van zo’n enorme lening. Want behalve dat je een schuld moet aflossen, kan de rentelast ook stijgen. Dat zien we in de Verenigde Staten. Ook daar houdt de centrale bank de rente kunstmatig laag, maar begint marktwerking eindelijk weer een rol te spelen. De overheid en de centrale banken hebben duizenden miljarden in de markt gepompt. Dit heeft zijn effect: de Amerikaanse economie is beter hersteld dan in Europa. Maar de combinatie van meer geld in omloop en aantrekkende groei, leidt tot inflatie (geldontwaarding). Het geld wordt minder waard, het vertrouwen in de dollar neemt af en in de wetenschap dat die munt straks minder waard is, willen geldverstrekkers hier een vergoeding voor: een hogere rente. In Amerika begint de marktrente op te lopen. Een scenario waar we hier ook rekening mee moeten houden. Overheden strooien met geld en de ECB zal nog honderden miljarden in omloop brengen door obligaties op te kopen. Als het plan werkt, zal de economie aantrekken. Maar ook de geldontwaarding. En dus hogere marktrentes. Dat zou wel eens heel vervelend kunnen worden voor al die mensen die nu tegen de hoofdprijs een dure woning kochten met een maximale hypotheek in de veronderstelling dat die goedkoop was vanwege de lage rente. We denken nu dat dit niet zal gebeuren net zoals we eerder dachten dat de rente niet naar nul kon. Maar als de rente stijgt zijn de problemen voor personen en bedrijven die zich nu vol in de schulden steken uitgaande van een lage rentelast, niet te overzien. Met vriendelijke groet, Jim Tehupuring

Lees verder

1Vermogensbeheer verzorgt regelmatig analyses voor

RTL Z
FD
Telegraaf
BNR
1Vermogensbeheer©

Brediusweg 19

1401 AB Bussum

035-740 0250
info@1vermogensbeheer.nl
dienstverleningsdocumenten · privacyregelement