1VERMOGENSBEHEER

1Vermogensbeheer in gesprek met CEO Wereldhave

14 Apr 2023 — Jim Tehupuring

Responsive image

Voorafgaand aan een investering doet 1Vermogensbeheer grondig analyse naar een bedrijf. Daarbij bestuderen we de sector, het bedrijf zelf en uiteraard de financiƫle resultaten. Hiervoor ontvangen we professionele research van partijen als KBC, Degroof Petercam en ABN AMRO. We gaan daarnaast ook regelmatig in gesprek met de bedrijven zelf.
Webinar 17 april 20:00

Maandagavond spreekt collega Jim Tehupuring met de CEO van Wereldhave. Matthijs Storm is sinds 3 jaar CEO van de exploitant van winkelcentra. Een lastige markt die veel last heeft van de opkomst van online shoppen. Wereldhave heeft ingrijpende transformaties doorgevoerd om beter aan te sluiten op het veranderende bestedingsgedrag van consumenten. De vraag is nu: wat zijn de resultaten hiervan en maakt dit Wereldhave een aantrekkelijke belegging? Het leuke is dat u het gehele gesprek kunt volgen via een online uitzending. Ook is vastgoedanalist Steven Boumans (ABN AMRO) van de partij. Via de chat kunt u uw eigen vragen stellen en uw mening geven via interactieve polls.

Aanmelden

Het webinar is vrij toegankelijk via onderstaande link. U hoeft zich enkel te registreren met u naam en emailadres. De uitzending start op maandag 17 april om 20:00uur en duurt ongeveer 60 minuten.

https://channel.royalcast.com/indeboardroom/#!/indeboardroom/20230417_1

Let op: 1Vermogensbeheer heeft momenteel geen belang in Wereldhave. Een belangrijke overweging hierbij is de oplopende rente, de impact die dit heeft op financieringskosten en de druk die dit legt op vastgoedwaarderingen. 1Vermogensbeheer verwacht echter dat de top in de rentemarkt nagenoeg bereikt is.

Met vriendelijke groet,

1Vermogensbeheer

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken

Doe de profielscan en ontvang uw persoonlijke beleggingsplan.


1Vermogensbeheer©

Nieuwe 's-Gravelandseweg 27

1405 HK Bussum

035-740 0250
info@1vermogensbeheer.nl
dienstverleningsdocumenten · brochure · privacyregelement